Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.

Restaurant Constanta

MON FRERE

Fostul Restaurant Dobrogea
restaurant constanta Monfrere

Despre noi

In cadrul locatiilor noastre, dorim sa va oferim savoarea unor intalniri placute si sa acompaniem bucuria comunicarii cu acorduri apetisante, gustative si artistice ale simturilor. Calitatea produselor oferite, preturile minime practicate, servirea ireprosabila, meniul foarte variat cu specific international, pregatit de bucatarii nostri experimentati, ambianta placuta ne transforma in locul ideal pentru o pauza de relaxare.

Atmosfera calda si prietenoasa precum si servirea ireprosabila din cele doua locatii ale noastre, sunt garantia petrecerii unor momente de neuitat.

Evenimente Speciale

Directia 5

Mar 29

Ionut Galani & Korina

Aug 19

ALATURI DE TINE LA CELE MAI IMPORTANTE EVENIMENTE DIN VIATA TA!

Organizare evenimente

Serviciile restaurantului nostru de organizare de evenimente sunt realizate cu mult profesionalism si daruire, fiind dedicate tuturor celor care doresc sa ofere familiei, prietenilor sau angajatilor o experienta de neuitat intr-un cadru intim, spatios si elegant. Echipa localului nostru va poate oferi o gama variata de servicii si facilitati profesioniste pentru toate tipurile de evenimente: corporate, nunti, botezuri, zile de nastere, onomastice si multe altele.