Povestea noastră este despre pasiune și gusturi

Mon Frère s-a născut ca un laborator de creație, concentrat pe deserturi moderne, construite în straturi, texturi și arome atent gândite. Fiecare desert sau pralină este creată să transforme un moment obișnuit într-o experiență memorabilă.

La bază se află doi frați uniți de aceeași pasiune pentru deserturi, iar această legătură se reflectă în tot ceea ce facem.

Mon Frère înseamnă mai mult decât deserturi: este un univers al detaliului fin, al emoției și al gustului desăvârșit.

Cine suntem? 

Horia și Traian au absolvit cursul premium Pastry Chef la ICEP Hotel School și și-au perfecționat stilul, ca asistenti, în masterclass-uri internaționale alături de

Antonio Bachour, Joakim Prat, Gregory Doyen Thomas Huit,Andrey Dubovik și alți maeștri ai desertului și ciocolatei.

Formarea lor a fost întregită de mentoratul profesorilor români precum

Georgiana Furdui și Mirela Cață, care le-au consolidat rigoarea, echilibrul și eleganța gustului.


Viziunea noastră


Ne dorim o lume în care toată lumea să se poată bucura de deserturi unice și complexe, create cu grijă.

Vrem să aducem experiența deserturilor fine mai aproape de oameni, astfel încât rafinamentul, creativitatea și calitatea să nu fie un lux, ci o plăcere la îndemâna tuturor.